0
Domaći fudbal

Fudbal UEFA Champions League Play-Off season 2018-2019 Red Bull Salzburg v Crvena Zvezda head coach Vladan Milojevic Salzburg, 29.08.2018. foto: Starsportphoto ©

UDARNE VESTI DANA: Zvezda mogla da ostane bez Milojevića, krvava uvertira za večiti derbi

Objavljeno: 15.09.18 u 23:30

U nastavku teksta možete videti koje su to vesti ostavile najjači utisak tokom današnjeg dana.

Jutros je region obišla tragična informacija o smrti jednog navijača nakon navodnog obračuna između pristalica Partizana i Crvene zvezde.

Kada je u pitanju 158. prvenstveni duel „večitih“, poznate su i cene karata. A na treningu fudbaler Partizana je izveo jedan od najlepših poteza sezone.

Tokom dana je najavljen dolazak velikog navijača Zvezde na „Marakanu“, koji je kada se i dogodio privukao veliku pažnju.

A što se samog meča sa Radnikom tiče, viđena je jedna spektakularna akcija Boaćija i Marina u prvom poluvremenu koja je okončana evrologom Marina, da bi u drugom delu igre Boaći i sam postigao prelep gol. Dovoljno za pobedu od 6:0 i slike za pamćenje posle meča.

A pitanje je da li bi svega toga bilo da je Vladan Milojević odlučio da napusti klupu Zvezde posle meča sa Salcburgom.

Slučaj „Stefan Janković“ dobio je novi „preokret“, a Samjuel Eto je postigao jedan od najlepših golova od početka sezone. Mada takmaca će imati u Nemanji Pejčinoviću.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter