0
Domaći fudbal

TRENING NAKON POBEDE: Kod Nenada Lalatovića nema opuštanja, ali ima zabave (VIDEO)

Objavljeno: 15.09.18 u 12:28

Jutro nakon bitne pobede u domaćem šampionatu, i odmah trening za Meraklije.

Fudbaleri Radničkog pobedili su Vojvodinu u derbiju 8. kola Superlige sa 1:0. Pogodak za Nišlije postigao je Ukrajinac Taras Bondarenko. Fudbaleri Radničkog nisu se mnogo opuštali nakon meča, već sledećeg jutra imali su trening.

Igrači niškog superligaša nemaju slobodan dan ni nakon pobede u jednoj od najvažnijih utakmica u dosadašnjem toku sezone. Često su iz tabora Nišlija isticali odličnu atmosferu kao prednost „Reala sa Nišave“ a ona je viđena na delu na jutrošnjem treningu.

Trener Nenad Lalatović podelio je tim na Narandžaste i Bele. Narandžasti tim činili su, Jovanović, Aksentijević, Ranđelović, Mrkić, Apostolović i Bulajić, a bele dresove nosili su Stanisavljević, Živković, Damnjanović, Nikodijević, Mitrović i Aleksa Jovanović.

Narandžasti su slavili rezultatom 9:3, a poražena ekipa nosila je pobednike dužinom terena… Radnički je na originalan način proslavio pobedu u derbiju.

(Izvor: YouTube/HOT SPORT)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter