0
Lifestyle

SRBIJO, USPELA SI: Mali Duki odlazi na operaciju!

Objavljeno: 15.09.18 u 14:23

Jedan od prvih inicijatora za pomoć četvorogodišnjem Dušanu Todoroviću bio je FK Partizan.

Dečak iz Kušiljeva kraj Svilajnca boluje od tumora neoblastom, nakon što su mu se pojavile recidivne promene operacija je bila neophodna, i veoma hitna.

Među prvima akciji sakupljanja pomoći fondacije Podrži život se pridružio Fudbalski klub Partizan, a zatim i mnogi domaći sportski klubovi i sportisti, kao i ljudi raznih profesija naše zemlje i inostranstva,

Od četvrtka 6. septembra, pa do danas sakupljeno je 119.391,14 evra, i to bez uračunatih humanitarnih SMS poruka, kao ni iznosa koji su danas uplaćeni na račun fondacije Podrži život.

– Želimo da iskažemo zahvalnost svima koji su u ovoj humanitarnoj akciji učestvovali, jer je ova akcija posebno bila hitna i svaki dan, sat i minut su za ovog dečaka bili od posebne važnosti. Posebno se zahvaljujemo osobi koja je stupila u kontakt sa roditeljima bez podstredstva Fondacije i koja je ostala anonimana i za Fondaciju. Ta osoba je uplatila klinici direktno preostali iznos, koji nije sakupljen preko Fondacije. Apelujemo da se nastavi slanje sms poruka na broj 5757, jer pored Dušana, nažalost, postoji jos dece kojima je potrebna pomoć, stoji u saopštenju fondacije Podrži život.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter