3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘KRVAVA UVERTIRA’ ZA DERBI: U tuči pristalica Partizana i Zvezde stradao navijač crno-belih

Objavljeno: 15.09.18 u 13:51

U navijačkoj tuči jedna osoba je stradala, a jedna je teško povređena.

Kako mediji iz Republike Srpske javljaju, radi se o organizovanom obračunu koji se odigrao u Bijeljini na parkingu hotela Sveti Stefan.

Kako ‘Info Bijeljina’ piše, jedna osoba je poginula, a druga je sa teškim telesnim povredama prebačena u bolnicu Sveti Vrači. Utvrđeno je da se radi o Aleksandru Pantiću, a kako mediji iz Bijeljine prenose, reč je o navijaču Partizana.

Nezvanično, do sukoba dve grupe navijača došlo je zbog brisanja grafita jednog od klubova u Bijeljini, a u tuči su korišćene metalne šipke i drvene palice.

0
0

3 Komentara

  1. GARAGANI mudriji
    UBACILI TROJANSKI KONJA
    NA JUG PODELILI NASE NAVIJACE PRAVE SKRIVENE
    NEREDE DA OJADE PARTIZAN APOKVARENA UPRAVA SVE TO MUDRO PRECUTKUJE E VAZURO

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo neka se kokaju glupi klinci. Treba to org jednom mesecno u ogradjenom prostoru. Mozda nekad skontaju da sport sluzi da bi se sportisti nadmetali, navijaci uzivali ili se nervirali.. Peckali jedni druge, a ne ubijali se metalnim sipkama na parkinzima.. Roditelji gledaju kako odlaze ne utakmice sa fantomkama na glavama, niko sa njima da porazgovara. Kad bude kasno.. Sve je dzaba.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter