0
Evropske lige

DOGOVOR NA POMOLU: Napoli na novom stadionu u saradnji sa najvećom prodavnicom brze hrane na svetu! (FOTO)

Objavljeno: 15.09.18 u 14:48

Predsednik Aurelio de Laurentis u pregovorima je sa čuvenom američkom kompanijom oko izgradnje novog doma fudbalera Napolija.

Napoli trenutno igra na stadionu ‘San Paolo’, kapaciteta 55.000 mesta, ali je to zdanje staro 70 godina i česta su renoviranja na njegovim delovima.

To sve košta Napolitance, koji su nedavno čak najavili da će utakmice Lige šampiona igrati van Napulja, čak i na stadionu ‘Sveti Nikola’ u Bariju, jer grad tuži klub za dugovanja zbog stadiona.

Zato je predsednik Napolija ušao u pregovore sa najpoznatijom svetskom prodavnicom brze hrane, MekDonaldsom, koji bi finansirao novi dom klubu ‘pod Vezuvom’.

‘San’ prenosi da je veliki razlog toj promeni i činjenica da navijači Napolija ne uspevaju da popune trenutno ‘San Paolo’.

Pregovori su u toku, dogovor je blizu, pa bi Napoli mogao da postane novi klub u Italiji koji bi dobio svoj moderni stadion, posle Juventusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter