0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ KALKULACIJA: Bata Mirković svim silama na Proleter, u timu i reprezentativci (SASTAV)

Objavljeno: 15.09.18 u 10:26

Kažnjen je desni bek crno-belih kojeg će zameniti Enake ili Vulićević, a reprezentativci ostaju u svojim ulogama protiv Proletera.

U Partizanu nemaju pravo na kiks ukoliko žele da uhvate priključak sa vrhom tabele tako da danas od 16 časova u Novom Sadu jure tri boda.

Na talonu je novajlija u eliti – Proleter koji je „rasterećeno“ dočekuje meč sa beogradskim velikanom, a kako saznaje HotSport trener Zoran Mirković planira da izvede standardni tim sa svim raspoloživim adutima.

Reprezentativci su spremni da zauzmu mesta i ostaju u svojim ulogama. Jedino ne može da igra kažnjeni desni bek Nemanja R. Miletć koga će najverovatnije zameniti Miroslav Vulićević ili Rumun Gabrijel Enake.

Pored dugog puta u Rusiju Svetozara Markovića i Danila Pantića, kao i Rikarda koji je nastupao za Zelenortska ostrva, igrači su se malo ‘osvežili’ za prelazak na klupske obaveze, a crno-beli otvaraju mini seriju ispita pošto će za osam dana tri puta na teren i čeka ih ‘poslastica’ 23. septembra, derbi na njihovim stadionu.

Sada je u fokusu Proleter i kako preskočiti ‘zamku na stadionu ‘Karađorđe’.

Projektovan sastav: Stojković – Vulićević (Enake), Marković, Valjente, N. G. Miletić – Zdjelar, Kosović, Janković, Pantić, Zakarić (Nikolić) – Rikardo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter