2
Domaći fudbal

ON ZNA KAKO PROTIV VELIKIH: Legendarni Cvetković smatra da Zvezda može dalje, par reči o Zvezdanu Terziću

Objavljeno: 14.09.18 u 19:21

Legendarni generalni sekretar i čovek koji je bio deo najvećeg uspeha kluba iz Ljutice Bogdana izneo je svoja očekivanja pred start Lige šampiona.

Vladimir Cvetković smatra da uprava kluba na čelu sa čovekom koji je na poziciji na kojoj je on nekada bio, Zvezdanom Terzićem radi dobar posao.

– Već jedan lep period Zvezda beleži odlične rezultate. Vraća se polako ali sigurno u evropski fudbal. Samim tim je prate i finansijski rezultati. Imajući u vidu kakvi su bili pre sedam-osam godina, ovo se graniči s neverovatnim. Praktično, još jedan ulazak u Evropu i dug je eliminisan. Svi komplimenti za upravu s Terzićem za briljantno vođenje Zvezde. Znam samo da je dug bio više od 50 miliona. Ali ovo je neverovatno i svi komplimenti. Ozbiljan i sportski i finansijski rezultat, rekao je Cvetković za Informer.

Zadovljan je on kako Terzić rukovodi klubom sa Markane.

– Ne bih Terzića poredio s drugim fudbalskim radnicima. On je u velikom klubu, radi veliki i ozbiljan posao, i to je dobro. Bitno je da vodi Zvezdu dobro, da klub beleži dobre rezultate i da ima stabilne finansije. Nema razloga da Zvezda ne ide napred. Zašto da već u Ligi šampiona ne napravi čudo? Ni Napoli, ni PSŽ, ni Liverpul nisu pali s druge planete. U fudbalu je sve moguće. Pristup igri je bitan, trčanje, borba i želja za pobedom. Šta ako Zvezda bude među prva dva i prođe u nokaut fazu? To je onda vraćen dug. Tako treba razmišljati, kazao je on.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter