4
Košarka

FOTO: STARSPORT

OVACIJE U ‘PIONIRU’: Zvezda blistala pred svojim navijačima, Rusi zamrznuti na ‘minus 11’ – sve je oduševio novi centar (FOTO)

Objavljeno: 14.09.18 u 21:23

Crvena zvezda upisala je i petu pobedu iz isto toliko odigranih prijateljskih utakmica, a ovog puta pred navijačima u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Bila je ovo prva utakmica otvorena za javnost, ulaz je bio slobodan, a navijači su ovacijama dočekali novi tim crveno-belih koji će predvoditi i novi trener, Milan Tomić.

Crvena zvezda igra odlično u pripremnom periodu i tako je bilo i večeras. Protiv jakog ruskog tima funkcionisali su i odbrana i napad, a valja napomenuti da u rosteru nije bilo Dejana Davidovca i Nemanje Nenadića.

Najbolju partiju pružio je Majkl Odžo, novi centar, koji je planiran kao treća opcija na ‘petici’, ali bi ovakvim partijama mogao vrlo brzo da se probije u prvi plan.

Novajlija iz FMP-a je večeras postigao 16 poena, a imao je i značajan doprinos u defanzivnim zadacima.

Sve se radi u sklopu priprema za Superkup ABA lige koji će se održati u Laktašima, a Zvezda će u četvrtfinalu igrati protiv Olimpije 21. septembra.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter