0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ: Zasluženo smo pobedili; OKUKA: Nisam zadovoljan viđenim

Objavljeno: 14.09.18 u 21:39

U osmom kolu domaćeg prvenstva ekipa Radničkog iz Niša savladala je Vojvodinu.

U 85. minutu igre Bondarenko doneo je radost domaćim navijačima na ‘Čairu’.

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović zadovoljan je igrom koju je njegova ekipa pružila večeras i drugim mestom na tabeli domaćeg šampionata koje zauzima.

– Ovo je nov tim ima devet novih igrača, nismo prošli pripreme. Moram da ih pohvalim, posle osmog kola mi smo i dalje drugi na tabeli, što je veliki uspeh za nas. Iz poštovanja prema fudbalskom klubu Vojvodina neću mnogo da komentarišem utakmicu, mislim da smo bili bolji i da smo zaslužili pobedu. Zahvalan sam na podršci navijačima, pobedu posvećujem njima kao i mojoj deci, rekao je Lalatović nakon meča u izjavi za televiziju Arena sport.

Trener ‘stare dame’ iz Novog Sada debitovao je porazom na klupi novog tima, a malo je falilo da do toga ne dođe.

– Sigurno da nisam zadovoljan time što smo izgubili utakmicu, mada se mora priznati da je Radnički večeras u većem delu meča bio bolji protivnik i zasluženo pobedio. Ono čime mogu biti zadovoljan jeste nivo borbenosti i zalaganja koji je pokazala ekipa i za koji nismo bili nagrađeni. Znali smo šta nas ovde očekuje, a to je brz, agresivan i dobar tim Radničkog. Malo nam je nedostajalo da osvojimo bod i to takođe možda ne bi bilo nezasluženo. Ipak, imamo problema i čeka nas dosta posla. Igrači jesu bili disciplinovani i maksimalno su se borili. Nažalost, rano smo ostali bez Fofane, imamo povređenih igrača i od ranije, ali ukoliko se ovako budemo borili, mislim da je to pravi put ka boljim rezultatima i plasmanu, kazao je Okuka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter