0
Košarka

FOTO: PRINTSCREEN

EP U BASKETU: Srbija dobrom igrom krenula u pohod ka jedinom trofeju koji joj nedostaje

Objavljeno: 14.09.18 u 17:20

Reprezentacija Srbije u basketu 3×3 pobedom je otvorila Evropsko prvenstvo u Bukureštu.

U prvom meču grupne faze naša reprezentacija savladala je tim Bosne i Hercegovine rezultatom 20:10.

Naša selekcija koja je na ovaj turnir stigla kao šampion sveta ekspresno je otvorila ovaj meč vođstvom 6:0, koja je bila ispostaviće se nedostižna do samog kraja za današnjeg rivala.

U narednom kolu naša selekcija igraće protiv Španije u petak od 20 sati i pokušati da ostvari pobedu koja im može doneti prolaz u četvrtfinale. Selekciju Srbije na ovom turniru predstavljaju igrači tima Novi Sad 3×3, Dušan Domović Bulut, Dejan Majstorović, Marko Savić i Marko Ždero, a zanimljivo je da nema Stefana Stojačića iz tima Liman 3×3 koji je bio deo tima pre par meseci u pohodu na svetsko zlatko, a sam Stojačić imao je snažnu poruku za svoje saigrače iz nacionalnog tima.


– Srećno reprezentaciji Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Bukureštu! Žao mi je što ovog puta nisam izabran da predstavljam svoju zemlju, ali to me samo motiviše da dam sve od sebe za ubuduće, napisao je Stojačić na Instagramu

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter