0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Priče o derbiju, gašenje šampiona Evrope i ponude za igrača Zvezde

Objavljeno: 13.09.18 u 23:30

Današnji dan obeležile su vesti iz najvažnije sporedne stvari na svetu, ali i vest o gašenju nekadašnjeg rukometnog giganta.

Do 158. večitog derbija na stadionu Partizana ostalo je desetak dana, a danas je i zvanično poznat termin odigravanja ove svetkovine domaćeg fudbala.

Iako se seniorski fudbal nastavlja za vikend, liga omladinaca igrala se nesmetano. Najuzbudljivije bilo je u Zemunu gde je Partizan dočekao Čuarički, a ishod meča će mnoge iznenaditi.

Fudbalere Crvene zvezde pred duel sa Napolijem narednog utorka dočekuje meč protiv Radnika iz Surdulice, a trener Milojević nalazi se u dilemi koje igrače odmarati, a koje ne. U ovom transfer roku crveno-beli mogli su dobro da zarade na jednom igraču, ali je ipak odlučeno da on ostane u Ljutice Bogdana.

Još jedna lepa fudbalska priča ispričana je danas. Novi igrač Štutgarta ispričao je medijima kako mu se osvarti najveći dečački san.

Tužna vest za sport sa ovih prostora stigla je danas, nakon velikih problema ugašen je veliki evopski klub.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter