7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PLJUŠTALE PONUDE: Zvezda mogla ekspresno da zaradi, ali…

Objavljeno: 13.09.18 u 09:55

Procena kluba bila je da ima vremena za naplatu i da mladi reprezentativac može da vredi više, a da je neophodan ekipi u zgusnutom kalendaru utakmica.

Mogla je Crvena zvezda tokom letnjeg prelaznog roka da rasproda „pola tima“, a ponude su pljuštale sa svih strana tokom leta i na meti su bili igrači koji nisu standardni. Pored Milana Pavkova, kako saznaje HotSport šampion Srbije je mogao posle šest meseci da duplo zaradi na Srđanu Babiću.

Mladog reprezentativca Srbije želeo je Gectepe, a prvoligaš iz Turske bio je spreman da plati obeštećenje od 1,6 miliona evra. Ipak, sve je palo u vodu pošto ima vremena za naplatu i vrednost može da bude veća i što je najbitnije defanzivac je potreban ekipi u zgusnutom kalendaru takmičenja.

Pravi potez su napravili crveno-beli pošto su u januaru otkupili ugovor od Real Sosijedada za 800.000 evra i Babić je parafirao vernost klubu do 30. juna 2021. godine. Bivši kapiten Vojvodine je imao svoju ulogu na startu sezone i pokazao da na njega može ozbiljno da se računa, a nedavno je u Novom Sadu dao i gol. Mnogo zajedničkog posla je za Zvezdu i Babića u nastavku sezone, a ako nastavi da igra dobro biće na listi još ekipa iz Evrope.

0
0

7 Komentara

  1. zvezda mogla da zaradi … ALI … NIJE … !!! MANIPULACIJA, LAZ, PREVARA I PLJACKA NA TERENU I VAN NJEGA SE NASTAVLJA … dok uredno radi BANKOMAT … jer para u izobilju imaod za drzavni projekat-zvezda: suficita, izoranog BG, NS, NISA … gradnju autoputeva … prodajom: RTB – PKB-zemljista, … javna preduzeca: SRBIJAGAS, TELEKOM, EPS, … drzavni tajkuni; MATIJEVIC; KOSTIC; TODORIC … novogodisnje kicenje gradova kad im vreme nije … mediji odradjuju ogoman posao … da opravdaju trenutno stanje u srpskom sportu: fudbalu, kosarci, vaterpolu … to jest s.d. zvezdi sa filijalom u beogradskim predgradjem-zelezniku. ljudi u i oko zvezde i partizana ( sa ubacenim TROJANCIMA … u partizan ) kao i svim savezima i skoro svim klubovima … rade na istom zadadatku … a zadatak je: da se drzavnom projektu-zvezda omoguci da bude svugde prvi i ucestvuje u evropska takmicenja … pri tome se sve moze … za zvezdu NE vaze propisi i zakoni … koji se primenjuju na druge klubove. ovo je dobar primer kako zvezda funkcionise i sta sve moze …

    0
    0
    Odgovori
    • Ko tebe sta pita ko ti je trazio misljenje mars u rupu svoju i razmisljaj kako ce te prezivjeti ove i naredne godine.
      ..

      0
      0
      Odgovori
    • kod tebe frustracija bas „radi poso“…nema sale…boli te uspeh zvezda,pises kao da svi su namerno gubili da bi zvezda usla u ligu sampiona,kao da je cela evropa podredjena zvezdi…ako si navijac partizana,rada,vozdovca ili bilo kog drugog kluba to je tvoj problem,bodri svoj klub a me napadaj tudji.da je partizan bio bolji,da je imao bolji skauting ne bi bacao pare i dovodio svasta…

      0
      0
      Odgovori
    • Pati, ali sa uživanje,m, jer kako kaže pesma patićeš danas više nego juče a manje od sutra i sve tako redoooommmm

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter