1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEKI NOVI ČAIR: Stadion u Nišu dobija krov i novu podlogu

Objavljeno: 13.09.18 u 20:04

Procenjena vrednost ulaganja u ovaj sportski objekat u Nišu trebala bi da iznosi oko 15 miliona evra.

Rekonstrukcija najvećeg stadiona na jugu Srbije započeta je 2011. godine, a trebala bi da se nastavi naredne godine.

Nastava krekonstrukcije ovog objekta podrazumeva i kompletnu zamenu travnate podloge, a biće i povećan kapacitet za skoro četiri hiljade mesta.

– Od učesnika tendera zahteva se izrada projekta za krovne konstrukcije iznad svih tribina sa osvetljenjem po obodu. Tender je takodje otvoren za izradu projekta za sanaciju južne i severne tribine. U planu je rušenje kompletne zapadne tribine, izjavio je Vanča Dimitrov, sekretar Sekretarijata za investicije.

Procena je da će natkrivnanje i rekonstrukcija koštati oko 15 miliona evra.

– Za ovu godinu planirana je izrada projektne dokumentacije, a radovi bi trebalo da krenu naredne godine. Stigle su nam potvrde da možemo da konkurišemo kod različitih ministarstava za dobijanje sredstava neophodnih za rekonstrukciju, dodao je Dimitrov.

0
0

1 Komentara

  1. Svi ocekuju pare of Blade a gde he Grad His,privreda regions?
    Bill bi dobro da ta „sledeca godina“ ne bude jos jedna „sarena lazza“. Naravno,bill bi lepo da we to I obistini,Ali da bog dadne da the beg uzme,a “ cixossi oko kuce oblecu“!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter