0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Srbija i Crna Gora opravdavaju ulogu favorita, lepa ‘dvojka’ na Kazahstan

Objavljeno: 10.09.18 u 11:35

Nacionalni timovi su i dalje u fokusu u novom takmičenju i bore se za bodove, a danas su na potezu favoriti da sa pobedama završe drugo kolo takmičenja, koje se nastavlja u oktobru.

CRNA GORA – LITVANIJA 1 (1.50)

U Podgoricu dolazi autsajder u grupi koji može da bude nezgodan ukoliko se potceni, ali ‘đetići’ su spremni da upišu prvu pobedu i ispune plan posle dve odigrane utakmice.

SRBIJA – RUMUNIJA 1 (1.60)

Bez obzira što obe ekipe imaju personalnih problema domaćin je u prednosti, a novi uspeh doneo bi mir u kuci ‘orlova’ i dobre šanse da budu najbolji u grupi što je svakako imperativ.

ANDORA – KAZAHSTAN 2 (1.60)

Totalni autsajder teško da može da pomrsi račune rivalu mada će pružiti poznati otpor defanzivnom taktikom, a za goste je najvažnije da na startu ‘otključaju bravu’ i olakšaju posao.

BELORUSIJA U21 – HRVATSKA U21 2 (1.60)

Gostovanje u Minsku neće predstavljati samo rutinu za goste koji su kvalitetniji i to bi trebalo da potvrde na terenu, a pobeda im donosi miran san pred rasplet u oktobru.

Ukupna kvota na tiketu je 6.14.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter