0
Fudbal

ŠOK: Ibrahimović napušta MLS, nećete verovati gde bi mogla da mu bude sledeća stanica…

Objavljeno: 09.09.18 u 09:25

Zlatan Ibrahimović sa uspehom nosi dres MLS kluba Los Anđeles Galaksi, ali bi po nekim najavama mogao da napusti ‘grad anđela’.

Zlatan je kao vino, što stariji to bolji. Šveđanin u 37. godini rešeta u SAD, ali je veliko pitanje hoće li ostati u Los Anđelesu. Naime, pred njim su dve ponude, jedna zvanična i jedna nezvanična.

Nezvanična je ona od Dejvida Bekama i njegovog MLS kluba Inter Majamija. Ipak, zvanična i mnogo zanimljivija stigla je iz Egipta. Da, dobro ste pročitali, saudijski milioner i vlasnik kluba Piramide Turki Al Šeika čini sve da bivšeg fudbalera Malmea, Ajaksa, Juventusa, Intera, Barselone, Milana, PSŽ-a i Mančester junajteda dovede u zemlju faraona. Navodno, ideja se svidela i samom Ibrakadabri, a transfer bi se realizovao na zimu kada se završi takmičenje u MLS ligi.

Piramide su trenutno prve u Egiptu sa 11 bodova, koliko ima i tamošnji slavni klub Al Ahli. Za novog prvoligaša igraju dva Brazilca i jedan Nemac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter