0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELO SRCE: Bo Mekejleb razgovarao sa Grobarima, jedna poruka je snažna…

Objavljeno: 09.09.18 u 13:30

Slobodno se može reći da je Bo Mekjeleb legenda Partizana, jedan od najzaslužnijih što je ‘parni valjak’ 2009/2010 igrao na F-4 Evrolige u Parizu.

Poslednji susret sa crno-belima Amerikanac sa makedonskim pasošem imao je u subotu kada je njegov bivši klub igrao sa sadašnjim Saragosom. Bo Mekejleb je na instagramu u ‘lajv četu’ odgovrarao na pitanja Grobara.

– Želim da vidim Partizan ponovo na vrhu. Jedan od mojih ciljeva je da se vratim u Partizan. Možda će se to dogoditi, možda neće, videćemo – bio je najjači odgovor Boa Mekejleba.

Vreme kada je igrao u Partizanu nikada neće zaboraviti.

– Svi su mi pričali o navijačima, ali to je bila tek druga moja sezona u Evropi i nisam znao šta mogu da očekujem. Na kraju, bila je to sjajna sezona. Dosta sam naučio od Duleta, Božića, Kecmana… Postao sam čovek u Partizanu! Igranje pred takvim navijačima me je uvek dizalo na dodatni nivo.

Dve utakmice Bo posebno pamti. Prva je u „Pioniru“ protiv Panatinaikosa, kada su crno-beli ubedljivo izgubili.

– Izgubili smo 20 razlike i otišli smo u svlačionicu. Ali, navijači su i dalje bili u dvorani i sve vreme su pevali. Vratili smo se na teren i slavili sa nama!

Druga utakmica je, naravno, za titulu u ABA ligi, trojkom Kecmana 0,6 sekundi pre kraja.

– Nikad u životu nisam video ništa slično. To je bio šut za titulu. Ne znam kako je pogodio, ali srećan sam što jeste, spasao nas je – rekao je Mekejleb.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter