0
Evrokupovi

FOTO: YouTube/Printscreen

MARKO LIVAJA: Lazović me je napao, nisam ga ja raskrvario! (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.18 u 15:50

U Atini je još goruća tema incident u kome je Hrvat iz redova AEK-a Marko Livaja udario bivšeg napadača Partizana, a sada člana Videotona Danka Lazovića.

Napadač žuto-crnih iz Atine je od strane UEFA suspendovan na tri meča i propustiće ceo prvi deo grupne faze Lige šampiona. Marko Livaja se izvinio, ali i rekao da on nije raskrvario našeg igrača.

– Predsednik AEK ne govori engleski, nije bilo nekog velikog razgovora, samo me je pitao: „Šta ti je to trebalo, svi te ovde vole, čekao si tu Ligu šampiona, možda si zbog toga i ostao, a moraćeš da izostaneš s tri utakmice“. Šta sam mogao da mu na to kažem, da znam da je u pravu, da se izvinjavam… Dogodilo se, nisam hteo nikakav incident. Na teren sam došao da slavim plasman u Ligu šampiona, a on me je počeo da napada. Nije to bilo baš kako je izgledao na televiziji – istakao je Livaja i dodao:

– Svi su videli taj udarac, ali moj saigrač ga je povukao dole i stao mu na ruku, pa ju je tako raskrvario. On je pokazao sudiji ruku koji mi dotad nije dao karton, ali kad je vidio krv verojatno je mislio da sam ga ja raskrvario i zato mi je dao crveni karton.

AEK iz Atine se u Ligi šampiona nalazi u ‘E’ grupi sa Bajernom iz Minhena, Ajaksom i Benfikom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter