4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEN – GOL: Učinak iz snova na startu sezone za ovog napadača

Objavljeno: 08.09.18 u 12:17

Momak sa Komorskih Ostrva jedan je najzaslužnijih za ulazak Crvene zvezde u grupnu fazu Lige šampiona.

Ako se po jutru dan poznaje pred ovim dvadesetdevetogodišnjakom je jedna veoma dobra sezone, jer je konačno posle nekoliko godina u pravoj formi.

To dokazuje i statistika, jer je ovaj igrač zabeležio čak devet golova i dve asistencije na 11 takmičarskih mečeva, a ujedno je i prvi strelac domaćeg prvenstva. Posebno mesto među ovim ciframa imaju ona dva gola Salcburgu na asistenciju Miloša Degeneka.

Seriju golova on je započeo protiv Spartaksa iz Jurmale, pa onda asistencija i gol protiv Suduve, a Spartaka iz Trnave čak dva pogotka. Ništa manje uspešan nije bio ni na domaćoj sceni golovima Radničkog iz Niša, stoga slobodno se može reći da je Ben trenutno jedan od vođa evo ekipe.

0
0

4 Komentara

  1. Spartaks iz Jurmale, Spartak iz Trnave su upravom nivo ovog Bena Muameda! Ne kaže se koliko je golova postigao iz penala, jer on je ekskluzivac trenera Milojevića, za šutiranje penala! Baš me zanima koliko će ovaj „kapitalac“, postići golova protiv PSŽ, Liverpula i Napolija?! Mogu zamisliti!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter