0
Košarka

FOTO: nba.com

‘SPLASH BROTHER’ NA PUTU ZA LOS ANĐELES: Lejkersi Lebronu dovode saigrača iz snova

Objavljeno: 07.09.18 u 17:14

Lebron Džejms je stigao, pored njega tu su i Radžon Rondo i Džaval Mekgi, a tim iz Los Anđelesa ne namerava tu da stane, pošto je već „naciljana“ prva meta za sezonu 2019/2020, kada su Lejkersi u pitanju.

Nekoliko meseci traju nagađanja o drugom superstaru koji će stići u „grad anđela“, do sada je prvi kandidat bio Kavai Lenard, ali je prema najavama američkih medija ipak drugo „ime“ iskočilo u prvi plan.

U pitaju je Klej Tompson.

Sjajni šuter važi ujedno i za jednog od najboljih defanzivaca lige, glavno oružje mu je šut za tri poena, a sa Stefom Karijem poslednjih par sezona činio je nezaustavljiv tandem.

Kleja za Lejkerse vežu i neke lične veze, pošto je njegov otac u ovom timu osvojio dve titule pre nego što je okončao karijeru, a i Klej je rođen u Los Anđelesu. Iako je izjavio da bi u dresu Voriorsa ostao do kraja karijere, veliko je pitanje da li će 11. pik sa drafta 2011. godine moći da odoli izazovu iz svog rodnog grada i prilici da se upiše u istoriju franšize koja je zapamtila njegovog oca.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter