1
Fudbal

FOTO: HOTSPORT

ONI NE VOLE SAMO KOŠARKU: Matić, Mitrović, Kolarov i družina privukli Litvance da napune stadion

Objavljeno: 07.09.18 u 12:35

Večeras od 20.45 časova naša nacionalna selekcija će protiv Litvanije debitovati u novom takmičenju pod kapom UEFA-e, Ligi nacija.

Nakon Mondijala koji je iza njih izabranici Mladena Krstajića sada kreću u borbu za novo veliko takmičenje.

Dugo Srbija čeka da se plasira na Evropsko prvesntvo, a pred ovom generacijom je zadatak da ponovo ovraduju naciju nakon plasmana na Mondijal ove godine. Jedan od mogućih scenraija jesu kvalifikacije preko Lige nacija, koja uistinu još nema veliki takmičrski značaj, ali je sigurno bolje rešenje od priajteljskih mečeva.

Na premijeri u novom takmičenju nimalo lak zadatak ne očekuje reprezentaciju Srbije na ‘LFF’ stadionu u glavnon gradu Litvanije. Čvrsta i defanzivna ekipa uz probleme koji su poslednjih dana pojavili oko nacionalnog tima, neće biti lak plen za izabranike Mladena Krstajića, a dodatan podstrek domaćima biće i pet hiljada njihovih navijača.

Sve karte za sutrašnji meč su rasprodate, tako da će domaća ekipa imati veliku podršku sa tribina. Zbog sve većeg interesovanja Fudbalski savez ove zemlje doneo je odluku da kapacitet stadiona proširi za još 10 hiljada mesta. Ovo je dokaz da Litvanija nije samo zemlja košarke, već vremenom sve više se okreće ka ‘najvažnijoj sporednoj stvari na svetu’, a Srbija u ovu utakmicu ulazi kao izraziti favorit i očekuje se da pobedom otvore novi ciklus.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter