3
Fudbal

FOTO: STARSPORT

KRSTAJIĆ MNOGE IZNENADIO: Velike promene na golu, levom boku i veznom redu (SASTAVI)

Objavljeno: 07.09.18 u 19:35

Selektor Mladen Krstajić odlučio se za ovih 11 igrača u napadu na tri boda u premijernoj utakmici prvog izdanja Lige nacija.

Srbija u prvom kolu gostuje Litvaniji u Viljnusu i u svakom meču će ići na pobedu, budući da je favorit u grupi sa još Crnom Gorom i Rumunijom i jedina selekcija koja je igrala na nedavnom Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Ipak, trenutak u kom se nalaze ‘orlovi’ nije najbolji, budući da postoje trzavice među stručnim štabom i pojedinim igračima koji su ispali sa spiska, a što se sigurno odražava i na fudbalere koji su i dalje u nacionalnom timu.

Interesantno, u timu nema Sergeja MilinkovićSavića i kapitena Aleksandra Kolarova.

Pod uticajem mnogih faktora, selektor Mladen Krstajić odlučio se za sastav u formaciji 4-2-3-1. Na golu je Dmitrović, ispred u odbrani biće štoperi Milenković i Veljković, ispred njih Rukavina i Rodić kao bekovi, a kao osigurači na sredini Maksimović i kapiten Matić.

U ofanzivi će kreirati Živković, Kostić i Tadić iza najisturenijeg Aleksandra Mitrovića.

Litvanci će igrati u formaciji 5-4-1, dakle jasno je ko će se braniti, a ko napadati u današnjem meču koji počinje u 20:45h.

Litvanija – Srbija, 20:45h

Stadion: LFF u Viljnusu
Sudija: Robert Maden (Škotska)

LITVANIJA (4-2-3-1): Šetkus, Klimavičijus, Jankauskas, Žulpa, Vaitkunas, Novikovas, Slivka, Kuklus, Verbickas, Černiš, Baravikas.

SRBIJA (4-2-3-1): Dmitrović – Rukavina, Milenković, Veljković, Rodić – Matić, Maksimović – Živković, Tadić, Kostić – Mitrović.

0
0

3 Komentara

  1. Ovo me podseca na tihi bojkot. A ova konjina ili konjine treba da uzmu tri boda. Ne nazivam igrace ovakvim imenom…znate na koga se odnosi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter