0
Američki fudbal

SPORT NA TV: Kreće dugo čekana Liga nacija, ali i nova sezona u NFL

Objavljeno: 06.09.18 u 08:50

Toliko dugo čekana Liga nacija počinje sa nekoliko vrlo zanimljivih utakmica, uz početak nove sezone u najpoznatijoj ligi američkog fudbala.

Reprezentativni fudbal u novom sjaju predstaviće se ljubiteljima najvažnije sporedne stvari na svetu. Liga nacija je potpuno novo takmičenje, a obzirom da su selekcije podeljene u četiri lige, od A do D, očekuju se neizvesni dueli.

Ostaće upamćeno u istoriji da će premijerni meč u novom takmičenju odigrati Kazahstan i Gruzija, a taj susret gledaćemo na prvom programu SportKluba.

Na istom kanalu od 18 sati biće prenos meča Azerbejdžan – Lihtenštajn, dok će od 20:45h SK 1 prenositi prijateljski meč između Portugalije i Hrvatske.

Na SportKlubu 2 od 20:45h biće meč Gibraltara i Makedonije, a na SK 3 derbi večeri između Nemačke i Francuske. Na četvrtom kanalu ići će prenos duela Velsa i Severne Irske, a na petom okršaj Norveške i Kipra.

Za ljubitelje američkog fudbala noćas kreće nova sezona NFL-a, a otvoriće je prošlogodišnji šampioni Filadelfija Iglsi protiv Atlanta Falkonsa. Taj susret igra se od 2:20h na SportKlubu 1, a emisija u studiju počeće pola sata ranije.

16.00 Liga nacija: Kazahstan – Gruzija (SportKlub 1)
18.00 Liga nacija: Azerbejdžan – Lihtenštajn (SportKlub 1)
20.45 Prijateljska: Portugalija – Hrvatska (SportKlub 1)
20.45 Liga nacija: Gibraltar – Makedonija (SportKlub 2)
20.45 Liga nacija: Nemačka – Francuska (SportKlub 3)
20.45 Liga nacija: Vels – Severna Irska (SportKlub 4)
20.45 Liga nacija: Norveška – Kipar (SportKlub 5)
02.20 NFL: Filadelfija Iglsi – Atlanta Falkonsi (SportKlub 1)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter