0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NOVI OTKAZ: Todorović neće igrati protiv Grčke i Estonije!

Objavljeno: 06.09.18 u 19:04

Košarkaška reprezentacija Srbije ne može da računa na najjači sastav u septembarskom prozoru, a danas je stigao novi otkaz selektoru Aleksandru Đorđeviću.

Pred ‘orlovima’ su veoma važna dva meča u kvlafikacijama za Mundobasket, prvi protiv Grčke na Kritu 13. septembra, a onda tri dana kasnije i dvoboj sa Estonijom u Beogradu. Na spisku selektora Aleksandra Đorđevića našlo se 16 kandidata, ali je jedan danas otpao. Dejan Todorović neće pomoći ‘orlovima’, a razlog je taj što Mursija ne želi da ga pusti do 10. septembra. To znači da bi igrač imao samo tri dana treninga sa ostatkom ekipe. Odluka stručnog štaba je da on ne igra u septembarskom prozoru i da se vrati u novembru.

FOTO: STARSPORT

Od krilnih igrača Aleksandar Đorđević računa na Marka Simonovića, Nikolu Kalinića i Vladimira Lučića. Dejan Todorović je u prvom krugu kvalifikacija bio jedan od vodećih igrača srpskog tima sa prosekom od jedanaest poena, četiri skoka i tri asistencije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter