2
Evropske lige

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

LUKA MARKOVIĆ ZA HS: Želim da opravdam očekivanja u Juventusu, ova reprezentacija ima kvalitet

Objavljeno: 05.09.18 u 20:35

Novi napadač ‘stare dame’ iz Torina obećava da će dati sve od sebe da ispuni ono što se od njega očekuje u tom slavnom klubu.

– Ova generacija poseduje dobar potencijal, a najvažniji je uspešan start na turniru, počinje priču novi napadač Juventusa.

Za samo šest meseci od Čukaričkog preko Krotonea do Juventusa. Osamnaestogodišnji Luka Marković je poslednjeg dana avgusta ispunio snove selidbom u Torino, a u crno-belom dresu treba da potvrdi ekstra potencijal. Zalet ovog vunderkinda sledi na turniru ‘Stevan Ćele Vilotić’ u dresu Srbije. Omladinski tim brani prvo mesto, a već sutra je na crti prvi rival.

– Okupili smo se pre nekoliko dana i pokušavamo da ispunimo sve zahteve selektora Nenada Sakića. Mi se dobro poznajemo, a pravi test je sudar sa komšijama. Mislim da smo spremni da srušimo Mađarsku, a najvažniji je uspešan start, kaže za HotSport Marković.

Srbija se polako sprema za kvalifikacije za prvenstvo ‘starog kontinenta’.

– Mnogo će nam značiti tri meča, a pogotovo dani provedeni zajedno, da postanemo kompaktni i kada dođu sledeći zadaci da budemo bolji od rivala u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, kazao je on.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Nastupi u Krotoneu doneli su vrhunsku afirmaciju ovom talentomanom igraču.

– Uvek je važno posvetiti se treninzima i nastupima. Trebalo je malo da se uhodam, ali ako želiš da napreduješ i imaš postavljen cilj onda nema problema. Čekao sam da dobijem poziv i sama pomisao da sam deo giganta kao što je Juventus je pogodak u centar, rekao je Marković.

Na maldima se bazira budućnost ‘vladara’ u Italiji, koji je napravio bum dovođenjem Kristijana Ronalda.

– Sve deluje drugačije i vidi se šampionski gen u mlađim selekcijama tima, a ispred mene je novi izazov u karijeri. Pokušaću da opravdam očekivanja i da budem uspešan, rekao je Marković, a potom dodao kako je izgledao poziv velikana iz Italije:

– Moj menadžer Ivica Pavlović me je u ponoć pozvao i pitao da li želim da idem u Juventus. Bio sam u šoku, nisam mogao da spavam te noći, jer se sve odigralo veoma brzo, a meni se ostvario san da obučem dres velikana iz Torina, zaključio je mladi Marković u razgovoru za naš portal.

Na turniru pored Srbije i Mađarske učestvuju još Izrael i Crna Gora.

0
0

2 Komentara

  1. Kumče moje, sa tvojim prirodnim talentom i predanim radon na treninzima, vrata uspeha su ti širom otvorena! Samo veruj u sebe i uspeh ce sam po sebi doci. Svu srecu ti želim, kako na sporskom, tako i na privatnom planu!Veliki pozdrav od kuma!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter