1
Fudbal

FOTO: YouTube

VEST IZ PUSTINJE: Leonardo počeo ‘novu epizodu’ lepim golom (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.18 u 22:07

U Ujedinjenim Arapskim Emiratima danas je startovao Golf kup, a sjajan debi za Al Vahdu imao je bivši napadač Partizana.

Nadali su se Grobari da će se Leonardo da Silva Souza posle neuspešne epizode u Saudijskoj Arabiji vratiti u Partizan, ali im se ta želja nažalost nije ostvarila. Brazilac je odabrao UAE i visoka primanja u Al Vahdi.

Ovaj tim danas je startovao pobedom u Golf kupu 1:0 protiv Šabab Al Ahli Dubaija. Bio je to debi za Leonarda da Silvu Souzu koji je u 64. minutu postigao pobedonosni pogdak.

Al Vahda je u prvom kolu prvenstva sa 6:2 demolirala rivala, ali Brazilca nije bilo u timu.

0
0

1 Komentara

  1. Cime ovaj lik zasluzuje da se prati njegova karijera!? Razumeo bih da je legenda Partizana…Ali lik koji je ponizavao Partizan svakim mogucim potezom, koji je dupetom zatvorio vrata i koji samo misli o novcu…Stvarno ne razumem. Znam da vam je doneo titulu al’ je bio djubre za sve pare. Posebno je smesna prica o tandemu sa Djurdjevicem…Dva lika koji su bili toliko pohlepni kada je rec o medjusobnoj saradnji da je to bilo smesno… Izmedju njih je postojao jedan neprijateljski rivalitet koji je prosto zracio.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter