2
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ISPUNJENA ŽIVOTNA ŽELJA: Crno-bela ljubav jača od bolesti (FOTO)

Objavljeno: 04.09.18 u 10:31

Vrlo lepa priča nastala je u nedelju uveče u Humskoj i crno-beli klub njome svakako šalje jaku poruku.

Ovo je priča o Goranu. O čoveku čija je ljubav prema Partizanu veća od nedaća koje su ga snašle u životu, gde samo  jedan zvuk sa radio prijemnika tokom utakmice ili Partizanova himna mogu da promene sve ono loše što je bilo tokom dana.

Goran Pantelić iz sela Sirča kod Kraljeva, strastveni je navijač Partizana koji živi u kući bez struje. Usled bolesti koju je imao još kao beba (upala mozga) Goran ima trajne posledice, nikada nije progovorio i živi sa mentalnim smetnjama.

Za Partizan navija čitav svoj život i Partizan mu je, kako kaže, sve. Usled smetnji u govoru Goran jedino ispušta zvuke kada se raduje golu i pobedi svog kluba i ako su mu glasne žice spaljene.

Tragom ove životne priče ekipa emisije Eksploziv tv Prva je kontaktirala FK Partizan prenevši jednu od njegove dve  velike želje: da dobije bicikl i da prvi  put u životu dođe na stadion i upozna igrače Partizana i Sašu Ilića.

Zahvaljujući plemenitim ljudima i crno-beloj porodici obe želje su mu ispunjene, jer je Goran bio gost Partizana na utakmici 7. kola SLS Partizan – OFK Bačka.

FOTO: FK Partizan
0
0

2 Komentara

  1. Jedna prelepa vest ,posle dugo vremena,i navijačkih prepucavanja…Nije bitno za koga navijamo,ovo je jako lep gest ..svaka čast Sasi Ilicu,a kao sto bi rekao Blazeno-pocivsi Patrijarh Pavle:“Budimo ljudi“. Goranu zelim da se raduje ,i da mu zivot time bude lakši…Pozdrav braco Srbi sa Kosova

    0
    0
    Odgovori
    • Ljudi, ja sam ga vozio na utakmicu i bio sa njim sve vreme, ne mogu vam rečima opisati kolika je bila njegova sreća kada je izasao na travu!!! Suze su mu posle, a i svima nama!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter