4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

ERIK JIRKA: Kada sam kročio na Marakanu osećaj je bio neverovatan!

Objavljeno: 04.09.18 u 19:17

Crvena zvezda predstavila je danas prvo pojačanje u januaru sledeće godine, a reč je o Slovaku Eriku Jirki.

Posle plasmana u grupnu fazu Lige šampiona, Crvena zvezda gleda unapred. Zbog toga je već dovela prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, a reč je o Eriku Jirki. Slovaku koji igra na poziciji krilnog napadača i kome je tek 20 godina. Dokazao se sjajnom partijom na Marakani u dresu Spartaka iz Trnave. Ugovor je potpisan na četiri godine, a šampion Slovačke će inkasirati 700 hiljada evra plus procente od sledeće prodaje.

– – Srećan sam što sam potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom, klubom velike tradicije. Malo je stadiona poput Marakane i atmosfera koju prave Zvezdini navijači je fenomenalna. Osećaj kad sam prvi put kročio na teren bio je neverovatan. Dobio sam šansu koja se retko kome ukaže – rekao je Jirka.

Slovak je ove sezone odigrao 14 mečeva za Spartak iz Trnave u Fortuna ligi, kvalfikacijama za LŠ i EL, postigao je jedan gol i pet puta je asistirao.

0
0

4 Komentara

  1. Realni iznos transfera 300.000, 400000 dele Dr i ekipa oko njega, moze im se, plasirali su se u lS, vreme je da se pokupi kajmak…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter