0
ATP

FOTO: STARSPORT

ČELENDŽER ČIKAGO: Troicki ubedljivo poražen

Objavljeno: 04.09.18 u 22:30

Viktor Troicki i Marko Đoković okončali su učešće na čelendžeru u Čikagu, odnosno Sevilji već u prvom kolu.

Troicki je u duelu sa Bjornom Fratanđelom iz SAD lako stigao do 1:0. Dva brejka u prva četiri gema donela su mu velikih 4:0, pa je bez problema došao do prednosti. Ali, to kao da je trglo rivala, koji je nakon početnih 2:2 u drugom delu igre odgovorio na isti način kao Troicki u prvom setu i uz dva vezana brejka stigao do 1:1.

Ispostavilo se potom da je Troicki svoj poslednji gem osvojio u četvrtom gemu drugog seta, pošto je Fratanđelo u trećem delu igre čak tri puta oduzeo servis našem teniseru i došao do trijumfa nakon 6:0, te 2:1 u setovima.

 

Ni brat Novaka Đokovića Marko nije bio bolje sreće u španskoj Sevilji. Prvi set je dobio 6:4, nakon što je na vođstvo Kenija de Šepera od 2:0 u prvom setu odgovorio sa dva brejka i došao do prednosti. 

U naredna dva seta Đoković je servirao dosta slabije, dopustio protivniku da mu čak pet puta oduzme servis, naspram samo jednog brejka koji je on napravio, pa je konačnih 6:2, 6:2 omogućilo Francuzu da se domogne druge runde.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter