1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VESELINOVIĆ: Previše smo poštovali Zvezdu

Objavljeno: 03.09.18 u 11:31

Posle poraza njegovog tima od Crvene zvezde, šef stručnog štaba Vojvodine Aleksandar Veselinović izjavio je da su pojedini igrači Voše u meč ušli sa prevelikim respektom prema protivniku.

 

Vojvodina je sinoć poražena od Crvene zvezde rezultatom 1:4 (1:2), u derbiju sedmog kola Super lige Srbije.

– Pre svega, čestitam Crvenoj zvezdi na sasvim zasluženoj pobedi i svemu što je uradila u dosadašnjem toku sezone i želim joj svako dobro. Iako je iluzorno komentarisati ime Crvene zvezde i sve ono što je postigla, ne mogu da se otmem utisku da je pojedina grupa igrača večeras previše respektovala suparnika i da ih je taj respekt blokirao. U prvom poluvremenu, uspeli smo da nadomestimo naše nedostatke i sasvim korektno smo parirali Crvenoj zvezdi. To je kompaktna i organizovana ekipa i teško je očekivati da se protiv nje napravi mnogo šansi, ali smo ipak imali jednu priliku koju smo realizovali i još dve koje nismo. Međutim, bilo je vidljivo da smo u defanzivni lako dozvoljavali protivniku da dođe na našu trećinu terena i nismo ispoštovali dogovor da budemo agresivniji – kaže Veselinović.

Voša je večeras nastupila u drugačijoj postavi u odnosu na sve dosadašnje utakmice.

– U veznom redu smo večeras imali dvojicu novih igrača, Huhumisa i Đuričina. Huhumis je odličan igrač, ali nije prošao pripreme i u karijeri je do sada samo sedam-osam puta igrao na poziciji zadnjeg veznog. Međutim, osim njega, nismo imali drugu alternativu. U prvom poluvremenu, dok je imao snage, neke stvari je uspevao da uradi, ali potom ga je stigao umor i onda smo na sredini terena imali veliki problem i u ofanzivnom i u defanzivnom delu. Sve to nas je primoralo da tražimo alternativna rešenja, ali kad nešto ne radite tokom trenažnog procesa, a činite to na utakmici i to protiv protivnika kakav je Crvena zvezda, onda to uglavnom bude neuspešno. Drugim poluvremenom posebno nisam zadovoljan – rekao je Veselinović.

Zbog reprezentativne pauze, sledećeg vikenda neće se igrati mečevi u Super ligi Srbije. Prvenstvo će biti nastavljeno za dve nedelje, kada će Vojvodina gostovati u Nišu.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter