12
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OŽEGOVIĆ NAPUSTIO PARTIZAN: Poznata naredna stanica, poruka za kraj – hvala navijačima na zvižducima, ali…

Objavljeno: 03.09.18 u 14:21

Kako više mesta za njega u prvom timu Partizana nije bilo, napadač je rešio da promeni sredinu.

Ognjen Ožegović će pojačati redove ruskog premijerligaša Arsenala iz Tule.

Srpski napadač je otišao na jednogodišnju pozajmicu u ruski tim sa pravom otkupa već na zimu. Pre nego što je napustio Beograd, napadač je poslao poruku navijačima Partizana i klubu:

– Hvala mojim saigračima koji su me od prvog dana primili kao člana porodice i učinili me boljim čovekom! Hvala navijačima koji su me zvižducima učinili jakim i pokazali koliko je težak Partizanov dres, a aplauzima i pesmom učinili najponosnojim čovekom! Hvala upravi koja mi je omogućila da ostvarim svoj san i zaigram u Hramu fudbala.Svima zajedno želim uspeśnu sezonu, osvajanje duple krune i mnogo uspeha na svakom polju! Nije uvek lako,ali je uvek lepo! Hvala ti,crno-bela ljubavi, rekao je Ožegović.

0
0

12 Komentara

  1. Osmane dali ti je ta godina u malom klubu bila vrijedna poturice ja mislim da nije iako si im bio najbolji napadac dobio si nogu u straznjicu a i neka si koliko si ti slab covjek govori i to tvoje ljubakanje koje izjavljujes na kraju a znas da te u stvari nikad nisu prihvatili kao svoga…na kraju da znas ostaces upamcen kao izdajnik a izdajnike ne voli niko po najmanje Zvezda i Partizan zato ti je najbolje da se ne vracas u srpski fudbal da igras negdje tamo gdje neznaju za tvoju slabost…

    0
    0
    Odgovori
  2. A ne volim što novinari pola reči što igrač kaže uopšte ni ne napišu i plus dodaju dosta toga što nije. Ogi je igrao i za Borac,Vojvodinu,Borac Banja Luku,Zvezdu pa na kraju i mali partizan i samo oni imaju crno belu boju a svi ostalo crveno belu pa ne verujem da je rekao da je JNA hram fudbala i da mu je to dečački san. To ili su novinari napisali sami ili mu je neko po direktivi rekao.

    0
    0
    Odgovori
  3. Duplu krunu čega? Hokeja na travi ili kuglanja? pa vas će Zvezda i svi ostali gaziti i nećete ove godine biti ni 5ti na tabeli a ne prvi ili drugi jb vas Ivica.

    0
    0
    Odgovori
  4. Hvala ti OGI,pokazao si onima iz rupetine da se Partizan iskreno voli,doprineo si uspesima kluba,srecno ti bilo ma gde bio i gde igrao.Dodji u maju da zajedno proslavimo DUPLU KRUNU!

    0
    0
    Odgovori
    • PA NE GLUMI, VOLI INSTITUCIJU KAO I TI KAO I SVI! SAMO PARTIZAN KAKVE ZVEZDE KAKVI MESECI NE TRAJE TO DUGO, MOZDA MALO DUZE OD PARFEMA!

      0
      0
      Odgovori
      • Hahahah institucija ste al nizerazredna! Zvezda je zivot a za Partizan navijaju samo oni koji su kao mali morali jer kad se deli za mali fudbal obicno su svi zvezdasi pa onda otpaci idu u drugi tim da kao budu partizan i tako postanes isfrustrirani navijac samoproglasene institucije.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter