4
Domaći fudbal

SITUACIJA KOJA SE NE VIĐA ČESTO: Ovako je Miletić dobio crveni karton, đon Makarića – pa odgovor defanzivca bez lopte (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.18 u 23:58

Isfrustriran potezom Milana Makarića, Nemanja Miletić je napravio prekršaj za isključenje.

Od 72. minuta utakmice Partizan – Bačka su crno-beli igrali sa igračem manje.

Direktan crveni karton je sudija Aleksandar Živković pokazao defanzivcu Partizana Nemanji Miletiću nakon udarca bez lopte. Makarić je prvo oštro đonom išao na Miletića, koji je u padu sa leđa po nogama šutnuo rivalskog fudbalera.

Iako se igra nastavila, pomoćni sudija je ubrzo signalizirao šta se desilo, te je glavni arbitar odlučio da crveni karton pokaže Miletiću, a žuti Makariću.

Ovu situaciju možete pogledati na 1:34:41 snimka:

(Izvor: YouTube/Sport live TV)

0
0

4 Komentara

  1. I Makaric je trebao da dobije crveni karton jer je startovao sa ociglednom namerom da djonom povredi Miletica. No sudija je imao sinoc dva arsina za dodelu kartona. Igrac Backe udara Nikolica u lice i prolazi bez zutog, Nikolic, odmah u sledecoj situaciji, startuje jednom nogom igrac Backe pada sudija svira faul, opravdano, ali i pokazuje zuti Nikolicu. Igrac backe sprecava kontru Partizana tako sto Zakarica obara vukuci ga od zada za dres, sduija ne pokazuje zuti karton itd itd. Sve osmisljeno i pripremljeno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter