0
ATP

NOVAK ĐOKOVIĆ: Protiv Gaskea najbolji meč u poslednjih nekoliko meseci

Objavljeno: 02.09.18 u 09:30

Srpski teniser je naglasio posle trijumfa u tri seta nad Francuzem Rišarom Gaskeom da je odigrao najbolji meč u dosadašnjem toku turnira.

– Da, definitivno moj najbolji meč na celom turniru do sada, zadovoljan sam što je došao u pravom trenutku protiv Gaskea koji je uvek neugodan protivnik. Ima mnogo iskustva i bio je nekada među 10 najboljih na svetu, bio je u polufinalu GS turnira, neko je koga dobro poznajem. Izašao je na teren agresivno, mislio sam da pokušava da primeni nešto novo u igri. Na sreću, bio sam na visokom nivou što se kvaliteta igre tiče, jedan od najboljih mečeva u poslednjih nekoliko meseci i zadovoljan sam – rekao je za Eurosport posle meča Đoković.

On je otkrio da mu plan i jeste tempiranje forme za US open.

– Na neki način sam sa timom razgovarao da planiramo raspored po kome ćemo najbolju formu dostići otprilike na US Openu, to je bio naš plan. Istovremeno, uvek sam verovao da mogu da igram na najvišem nivou i da je samo pitanje trenutka kada ću napornim radom doći do toga i Vimbldon je bio najbolja teniska pozornica na kojoj sam mogao da pružim svoj maksimum – dodao je naš teniser.

Tokom meča je bilo dosta buke na tribinama, što nikako ne prija teniserima na terenu.

– Bilo je prilično glasno, ali hvala svima vama koji ste ovde i večeras. Ovo je US Open, ovo je ‘Artur Eš’, najslavniji stadion. Toliko sam odigrao mečeva na ovoj sceni i pod reflektorima, volim vas sve.

Sledeći protivnik je Portugalac Žoao Souza.

– Borac je, moraće da se zarade poeni protiv njega. Treba se odmoriti i pripremiti za meč koji dolazi – podvukao je Novak Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter