3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ PRAVA NA KIKS: Partizan menja sastav i vraća se na pobednički kolosek

Objavljeno: 02.09.18 u 10:28

Eliminacija od Bešiktaša je dodatno opterećenje, a trener Zoran Mirković se odlučio na nekoliko promena u odnosu na okršaj u Istanbulu.

Pre samo tri dana Partizan je završio takmičenje u Ligi Evrope ispadanjem od Bešiktaša, a večeras od 21 sat u Humsku stiže Bačka

Crno-beli su bez prava na kiks posle lošeg starta u šampionatu, a kako saznaje HotSport trener Zoran Mirković je spremio nekoliko promena u odnosu na tim iz Istanbula.

Vraća se Nebojša Kosović, ali i dalje nije spreman Marko Janković, a na listi povređenih je i novajlija Aleksandar Šćekić, koji je zaradio nekoliko kopči na glavi. Klub je napustio Ognjen Ožegović i karijeru nastavlja u Arsenalu iz Tule.

Biće nekih promena zbog premora pojedinaca i verovatno će ovog puta od starta nastupiti dva napadača Nikolić i Rikardo. Očekuje se ofanziva crno-belih koji su od ulaska Bačke u elitu svaki put upisivali tri boda.

Projektovan sastav: Stojković – Enake, N. R. Miletić, Valijente, Urošević – Smiljanić, Kosović, Zakarić, Pantić – Nikolić, Rikardo.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter