2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZASLUŽIO POVERENJE: Zvezda sprema novi ugovor još jednom važnom igraču

Objavljeno: 01.09.18 u 20:19

Nastavlja uprava kluba iz Ljutice Bogdana sa sklapanjem igračkog kadra, iako je zvanično završen prelazni rok.

Pored Nenada Krstičića na tapetu je i njegov saradnik u veznom redu, a rukovodstvo očekuje dogovor tokom pauze.

Lista igrača sa kojima Crvena zvezda želi da produži saradnju se uvećava. Najavili smo pre nekoliko nedelja da je klub pripremio predloge za Vujadina Savića i Milana Borjana, a posle Nenada Krstičića i Filipa Stojkovića ‘otkrivamo’ još jednog člana prve ‘petorke’. Kako saznaje HotSport revizija i produžetak do juna 2021. godine očekuje Branka Jovičića bitne karike u veznom redu učesnika Lige šampiona.

– Tačno je da smo imali samo preliminarne razgovore na ovu temu, a sledi pauza i imaćemo dovoljno vremena da sa igračima sklopimo aranžmane. Oni su svi opravdali naša očekivanje i ovo je još jedan dokaz da Zvezda mora da brine o budućnosti, rekli iz kluba za HotSport.

FOTO: STARSPORT

Jasno je da Jovičić predstavlja bitan oslonac u vezi, igrač zadatka trenera Vladana Milojevića, koji nema nameru da žuri sa odlaskom iz Ljutice Bogdana. Uvek postoji ponuda iz snova i ako je bude u januaru i junu Crvena zvezda se ‘osigurala’.

0
0

2 Komentara

  1. RRR
    Obavezno dati sansu Sumailu kad se oporavi.Posle greske isao je na noz da se opravda i povredio, sa njim ozbiljna postavka specijaliste za to mesto i bice super zahvalan igrac

    0
    0
    Odgovori
  2. БРАЋО ДЕЛИЈЕ ДОВЕДИТЕ ИСКУСНОГ ЈОШ ШТОПЕРА,МИСЛИМ ДА СМО ЈЕДИНО ТУ ЈОШ ТАНКИ

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter