0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Pojačanja Zvezde i Aleksandar Mitrović u centru pažnje

Objavljeno: 01.09.18 u 23:37

Današnii dan iako je transfer rok okončan obeležile su priče o transferima.

Oglasio se danas Marko Marin, novajlija u crveno-belom i imao poruku za navijače, a pored njega isto je učinio i otac Bojana Krkića i pojasnio zašto njegov sin nije stigao na Marakanu. Takođe trener kluba iz Ljutice Bogdana Vladan Milojević govorio je koliko su pojačanja spremna, a uprava kluba rešila je da ponudi nove ugovore pojedinim igračima.

Današnji dan u Premijer ligi, bar za navijače iz naše zemlje obeležio je Aleksandar Mitrović koji je postigao pogodak, ali i uspeo da skrivi penal na veoma interesantan način. Liverpul koji je rival Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona danas je pobedio, a njihov sadašnji golman zaličio je na Lorisa Karijusa.

Bivši trener Partizana Marko Nikolić umalo je ‘ukrao’ pojačanje crveno-belima sinoć pred kraj prelaznog, a Partizan je odlučio da se odrekne usluga kreativnog veziste.

Navijači Čelsija ovih dana šale se na račun nekadašnjeg igrača tog kluba Nemanje Matića. Srbin koji trenutno nosi dres Mančester Junajteda imao je veoma zanimljiv odgovor na ovu šalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter