0
Domaći fudbal

FOTO: FK Voždovac

POJAČANJE NA ‘KROVU’: Marko Jovanović ponovo u Voždovcu

Objavljeno: 31.08.18 u 19:12

Voždovac je pojačao svoje redove, jer je Marko Jovanović ponovo među Zmajevima.

Osmesi na treningu Voždovca, Marko Jovanović je već zadužio opremu u dobro poznatom ekonomatu, stavio se na raspolaganju stručnom štabu i odradio trening sa ekipom.

Jovanović igra na poziciji štopera, rođen je u Arilju 26.03.1988. godine. Iskusni defanzivac ima u svojim nogama preko 250 utakmica. U Karijeri je nastupao za Vislu iz Krakova, grčku Larisu i Bnej Jehudu, ali i u dva navrata za beogradski Partizan.

Takođe, i drugi put će obući dres Voždovca. Marko je u karijeri zabeležio preko 20 nastupa za mladu reprezentaciju Srbije, a ima i 5 nastupa u Olimpijskoj selekciji Srbije.

– Marko je izuzetan momak . Voždovac mu je kao druga kuća, njegov dom. Već je bio u dresu Zmajeva i svojim pristupom i zalaganjem pokazao poštovanje prema klubu. Nama je takođe čast i zadovoljstvo što smo uspeli da napravimo saradnju sa Markom, jer se stvarno radi o jednom odličnom igraču i čoveku – izjavio je Goran Grkinić, generalni direktor Voždovca.

Marko Jovanović je potpisao ugovor na godinu dana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter