3
Domaći fudbal

NI U PARTIZANU NIJE BEZ DEŠAVANJA: Crno-beli prodali napadača, i Sejduba Suma odlazi!

Objavljeno: 31.08.18 u 22:13

Klubovi postigli dogovor, a crno-belima sledi obeštećenje za igrača koji je u klubu proveo samo godinu dana.

Dva posla u jednom danu završio je Arsenal iz Tule, sa Crvenom zvezdom i Partizanom. Prodali su Gorana Čaušića šampionu Srbije, a zatim pazarili u Humskoj.

Kako saznaje HotSport Ognjen Ožegović posle samo godinu dana napušta crno-bele i karijeru nastavlja u Rusiji. Izgleda da mu je suđeno da ova zemlja bude sledeća stanica posle Kine preko granice, pošto je pre Partizana imao „skockan“ ugovor u Amkaru.

Ipak, iz Čukaričkog je došao u komšiluk i postizao golove tokom prošle sezone. Posle dolaska Rikarda i Nikolića nije bio u prvom planu ni posle oporavka od povrede. Odlučeno je da dođe do rastanka za koji će Arsenal izdvojiti između 400.000 i 500.000 evra. Posle lekarskih pregleda Ožegović treba da parafira ugovor na tri godine.

Na kraju, na izlaznim vratima je i Sejduba Suma koji treba da bude pozajmljen, a postoji interesovanje iz Izraela.

0
0

3 Komentara

  1. Kakav je bio ceo prelazni rok, takav je i njegov kraj. Bez ozbiljnog pojacanja, valjda uprava misli da je prosle sezone sve bilo odlicno, pa zele da tako bude i ove. Ocigledno je da su ovde da uniste FK, kao sto su unistili KK.

    0
    0
    Odgovori
  2. Da li ce neko normalan otici na neku od utakmica Partizana?????Sistematski su prvo unistili KK Partizan a sada i FK Partizan…….

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta je ovo sa grobarima prodase i ovo sto imalo vrijedi meni ovo lici na punjenje dzepova dok jos ima vremena jer ce Vucela i njegova postava izgleda naglavacke iz Partizana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter