1
Evrokupovi

FOTO: FK CRVENA ZVEZDA

JOVANČIĆ I JOVIČIĆ: Još uvek nismo svesni uspeha, ništa ne bi bilo bez navijača

Objavljeno: 30.08.18 u 11:52

Nakon što su sinoć postali učesnici Lige šampiona, fudbaleri Crvene zvezde se danas vraćaju u Beograd.

Igrači srpskog šampiona su remizirali sa Salcburgom 2:2 i domogli se grupne faze elitnog evropskog takmičenja.

Bitan faktor u ovom uspehu, kao i protekle sezone u kvalifikacijama za Ligu Evrope, bio je Branko Jovičić.

– Stvarno ogroman uspeh, mislim da još uvek nismo ni svesni šta smo napravili. Salcburg je odlična ekipa i pitanje je godina kada će i oni doći do Lige šampiona. Pokazali smo da imamo srce, da se ne predajemo nikada i vratilo nam se, rekao je Branko Jovičić, a zatim je nastavio Dušan Jovančić:

– Kao što je Jovanča rekao, teška utakmica, mada ništa drugo nismo ni očekivali. Desili su se ti kritični golovi na kraju prvog i početku drugog poluvremena ali se nismo predali. Ova ekipa je pokazala da ima veliku snagu i srce, pokazali smo kako se voli Crvena zvezda, a isto to su učinili i naši navijači. Još uvek nisam svestan svega, prvi put igramo Ligu šampiona u ovom formatu. Jovančić i ja smo se radovali u dresu Borca, a sada i u dresu Crvene zvezde, kazao je Jovičić.

I letošnje pojačanje iz Vojvodine je prokomentarisalo kako veliki udeo u ovom rezultatu imaju navijači Zvezde.

– Imali smo ogromnu podršku naših navijača i sa njima smo proslavili posle utakmice na terenu. Svi zajedno, i oni su zaslužni za to. Sada je vreme da se spremamo za ostale mečeve i to je to. 

Ono što je zanimljivo jeste da je Dušan Jovančić pre nekoliko godina igrao četvrti rang srpskog fudbala, a ove sezone će nastupati u Ligi šampiona.

– Prošlo je mnogo godina od Jagnjila, to je bio treći rang našeg fudbala, a pre toga sam igrao i u četvrtom. Nisam ni sanjao ovakav uspeh, da ću igrati Ligu šampiona, sa Crvenom zvezdom. Zaista sam presrećan zbog toga. Jovančić

Sa Red Bul arene: Strahinja Nikolić

0
0

1 Komentara

  1. Svaka cas cigani zelim vam i grupnu fazu da prodjete.Vidjelo se to odavno da dovodite vrhunska pojacanja i dobro placate, mi kupimo Zakarica 150 milki a vi pet igraca i date 5 miliona. Sad pamet u glavu sa tim parama, mi smo dva puta toliko zaradili i Djuric je to sve sebi prigrabio. Pametno i srecno

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter