1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

U JEKU SLAVLJA: Zvezdan Terzić otkrio, do petka stiže napadač za Ligu šampiona – poznato koji!

Objavljeno: 29.08.18 u 23:36

Crvena zvezda je uspela da se preko šampiona Austrije domogne grupne faze Lige šampiona.

Na Red Bul areni je bilo 2:2 što znači prolazak dalje prvaka naše zemlje.

Generlani direktor crveno-belih, Zvezdan Terzić, posle meča nije krio veliko zadovoljstvo povodom istorijskog uspeha svog tima. Sem toga, Terzić je najavio dolazak napadača u Ljutice Bogdana i potvrdio pisanje HotSporta.

– Loše smo ušli u utakmicu, gol je visio u vazduhu celo prvo poluvreme i moram da priznam da je Salcburg zasluženo poveo. Borjan nas je spasao u nekoliko navrata u prvih 45 minuta tako da smo mogli i sa većom razlikom da gubimo. Drugi gol nas je trgnuo, međutim mnogi su me zvali i rekli mi da je sviran prestrogo. Navodno da je kontakt bio tek posle šuta… Pokazali smo karakter, digli se, pogledala nas je sreća i bilo je vreme posle ovoliko decenija. Odigrali smo hrabro drugo poluvreme, za razliku od prvog. Bio sam siguran da ćemo održati tih 2:2, a nadao sam se i trećem golu.

Potom se generalni direktor Zvezde osvrnuo na preko potrebno pojačanje u špicu učesnika Lige šampiona.

– Čekamo Boaćija, nadamo se da ćemo to realizovati u ova dva dana, mada se to sa Kinezima nikada ne zna. Bili smo pre mesec i po dana sve dogovorili i sa Boaćijem i Đangsuom, ali ga je trener ‘stopirao’. Sada smo završili 99 odsto i nadam se da ćemo to završiti sada.

Sa Red Bul arene: Strahinja Nikolić

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter