0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SUMA PRED BEŠIKTAŠ: Vezista odgovorio na glasine o mogućem odlasku i radu sa Mirkovićem

Objavljeno: 29.08.18 u 17:39

Pred revanš duel sa timom iz Istanbula govorio je igrač Partizana o mnogim temama.

Omaleni vezista ne želi da komentariše glasine da se nalazi na izlaznim vratima kluba.

On smatra da je na klubu da o tome odluči, a on željno čeka svoju šansu možda već sutra protiv Bešiktaša.

– Čeka nas izuzetno važna utakmica. Došli smo ovde da branimo naše interese protiv velikog kluba. Učili smo na onome što nam je trener pričao minulih dana. Biće sjajan meč, počinje Suma.

Na pitanje da li može postići gol sutra kao protiv Videotona i Olimpijakosa, vezista ima spreman odgovor.

– Neću da kažem ništa na tu temu, jer znate kakva je situacija. Jak sam u glavi. Znam šta moram da radim. A, ako dobijem šansu, nadam se da će se isto završiti kao na tim mečevima.

On dodaje da prvi put čuje o mogućem transferu.

– Da biste dobili informacije na ovu temu, morate da pitate klub. Ja mogu da govorim u svoje ime i ne znam ništa o tome. Ako klub odluči, to je glavno. Neće navijači i ljudi van kluba odlučivati oko toga, kazao je on, a potom dodao:

– Rekao bih to ovako: nisam danas počeo da igram fudbal! Dešavaju se ovakve situacije u životu, mnogi igrači su se nalazili u poziciji u kojoj sam ja sad. Moram da budem strpljiv, da radim na tome da dobijem šansu i da je iskoristim.

Dopada se igraču iz Gvineje rad sa novim trnerom.

– Veoma dobar trener! Iskren je, direktan, poseduje snažan karakter i može da podigne Partizan na viši nivo. Sa ovakvim trenerom nema šale. Mislim da je to dobro za nas , zaključio je Suma.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter