0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

PRED ULAZAK U AVION ZA ISTANBUL: Poruka Bate Mirkovića veoma raduje navijače Partizana!

Objavljeno: 29.08.18 u 09:33

To je ono čime se sve pristalice crno-belih boja vode ovih dana iščekujući revanš protiv Bešiktaša.

Čarter letom koji će se u 10 sati odvojiti sa piste beogradskog aerodroma ‘Nikola Tesla’, igrači, stručni štab, novinari i prijatelji Fudbalskog kluba Partizan krenuće put Istanbula na gostovanje o kakvom mnogi igrači sanjaju.

Čeka ih veliki tim, sjajni navijači, spektakularan stadion, a ulog – ulazak u Ligu Evrope i velike povlastice koje prolaz nosi za sobom.

Baš na takvim mečevima rađaju se novi šampioni, istorijske uspomene i momenti za pamćenje, poput onih noći u Njukaslu ili Briselu. Bata Mirković želi da se tako nešto ponovi.

Tradicija je da prolazimo kad igramo u gostima, pa da onda ne rušimo tradiciju – rekao je Zoran Mirković pred ulazak u avion, uz poruku:

– Igramo na strani i to ne može da bude prednost. Ipak verujemo da možemo da prođemo – raduju te reči navijače Partizana.

Kada se radi o samoj utakmici…

– Igramo protiv velike ekipe, ne znam da li je dobra stvar to što Bešiktaš u poslednje vreme belezi loše rezultate. Igramo bez Jankovića, Kosovića, faliće nam, ali koga nema bez njega se mora. Tražicemo svoju šansu. Treba da budemo odgovorni, disciplinovani, da igramo brzo – izjavio je novinarima Zoran Bata Mirković.

Ne želi previše da razmišlja o problemima u taboru turskog tima, kojih svakako ima.

– Nemir u njihovim redovima može da bude naša šansa, ali ne mora da znači. Više se fokusiram na svoju ekipu. Znam šta nas tamo očekuje, jak protivnik i jaka atmosfera – poruka je Mirkovića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter