1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVO POJAČANJE NA ‘KARAĐORĐU’: Vojvodini pristupio i Nemanja Ahčin

Objavljeno: 29.08.18 u 12:08

Dosadašnji vezista Krškog Nemanja Ahčin (24) danas je potpisao trogodišnji ugovor sa Vojvodinom.

Fudbalski klub Vojvodina danas je angažovao još jednog novog igrača u ovom prelaznom roku. Posle Ognjena Đuričina i Darka Bjedova, ugovor sa Vošom u trajanju do juna 2021. godine potpisao je i Nemanja Ahčin, dosadašnji vezista ekipe Krškog iz Slovenije.

Nemanja Ahčin je rođen sedmog aprila 1994. godine u Pančevu, prošao je omladinsku školu Crvene zvezde, a seniorsku karijeru je započeo u ekipi Sopota.

Potom je nastupao još za Radnik iz Surdulice, Crvenu zvezdu, OFK Grbalj, Mladost iz Lučana, Novi Pazar, Dinamo iz Pančeva, Mačvu, Inđiju i Krško, gde je kao pozajmljen igrač odigrao jedan meč u toku prethodne polusezone.

Igra na poziciji zadnjeg veznog i već se pridružio svojim novim saigračima, te se stavio na raspolaganje treneru Aleksandru Veselinoviću.

0
0

1 Komentara

  1. Svaka cast upravi Vose, nastavlja se praksa dovodjenja proverenih igraca, decko je bio standardan u Dinamu 1945 iz Panceva, u Macvi ne bas toliko, ali svakako zasluzuje Vosin dres…isto kao i Bjedov i Djuricin, bice Vosa opet jaka…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter