2
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

IZBOR ADUTA: Milojević spremio iznenađenje u borbi za Ligu šampiona

Objavljeno: 29.08.18 u 10:52

Izostankom Stojiljkovića traži se rešenje u samom špicu, a zadatke bi verovatno trebalo da odradi povratnik Milić.

Sve aduti moraju biti na talonu protiv Salcburga u trci za plasman u Ligu šampiona. Crvena zvezda u grad Mocarta nije stigla sa kapitalom, ali jeste sa velikom željom da napravi istorijski podvig i da sutra u Monte Karlu kuglica bude u bubnju za elitno takmičenje.

Kako saznajemo trener Vladan Milojević je blizu konačne odluke da u špicu napada povređenog Stojiljkovića zameni oporavljeni Milić. Neće momak za uloge ‘džokera’ moci verovatno da izdrzi paklen ritam i vaga se da napred bude Ben, a na krilima Srnić ili Simić.

Ebisilio nije spreman da bude starter i verovatno će čekati šansu sa klupe. Sve varijante su slične i sada je bitno povuci konačan potez.
Poslednja linija je spremna za nove nalete domaćina, a pored Borjana poznata je četvorka: Stojković, kapiten Savić, Degenek i Rodić.

Njima će pomagati Jovičić i Rodić, a onda ofanzivci Ben, Radonjić i Kafu trebalo bi da ‘pobegnu’ čuvarima pokušavajući da matiraju golmana Stankovića. Kontranapadi trebalo bi da budu deo strategije i samo ostaje da neko u završnici bude precizan.

Projektovan sastav: Borjan – Stojković, Savić, Degenek, Rodić – Jovičić, Krstičić, Kafu, Radonjić, Ben – Milić (Srnić).

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter