0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ILIĆ I MIRKOVIĆ DAN PRED MEČ: Čeka nas paklena atmosfera, ali mi nismo došli sa belom zastavicom

Objavljeno: 29.08.18 u 18:59

U četvrtak od 20.30 fudbaleri Partizana igraju utakmicu koja je za njih prekertnica kada su u pitanju evropski mečevi.

Trener ekipe Zoran Mirković i kapiten i najiskusniji igrač Saša Ilić veruju da Partizan može da načini podvig.

– Očekuje nas teška utakmica protiv velikog protivnika, neće nas zavarati lošiji rezultati Bešiktaša u poslednje vreme, znamo o kakvoj ekipi se radi. To je veliki klub, očekuje nas težak meč, pune tribine, paklena atmosfera i verujem praznik fudbala. Bešiktaš ima dobar rezultat iz prve utakmice, ali mi sigurno nismo došli sa belom zastavom i vidimo svoju šansu u sutrašnjem duelu, poručio je mladi stručnjak.

Saša Ilić svestan je kakva ih atmosfera čeka sutra.

– Već u Beogradu smo pokazali ako budemo maksimalno skoncentrisani, da možemo da pariramo i ovako velikoj ekipi kao što je Bešiktaš, ako ponovimo takav pristup, imamo šanse. Znam da nas eka paklena atmosfera, ali to može da bude naša prednost, jer će mladi igrači želeti u takvom ambijentu da daju maksimum. Očekujem lepu fudbalsku predstavu i voleo bih da Partizan prođe dalje, rekao je kapiten.

Podsetili su turski novinari kapitena i trenera da su tokom karijere imali priliku da igraju protiv Bešiktaša i zanimalo ih je kako spremaju igrače za meč sutra.

– Da, igrao sam dosta duela protiv Bešiktaša dok sam bio u Fenerbahčeu. Navijači Bešiktaša prave fenomenalnu atmosferu, pre 15 godina sam bio ovde, sada vidim novi stadion koji izgleda fenomenalno. I mi imamo sličnu atmosferu u Beogradu i naši navijači su fanatični kao navijači Bešiktaša, ako da će biti sličan ambijent. Nemamo čega da se plašimo, kazao je Mirković, na šta se nadovezao Ilić:

– Složio bih se sa trenerom po pitanju atmosfere na stadionu. Kod nas je problem što su stadioni ređe tako puni, jer kod nas čekamo neku veliku ekipu da bismo napunili stadion, dok je to kod njih na svakoj utakmici. Verujem da i njima nije bilo lako u Beogradu.

Podsetio je novinar Ilića da je na jednom meču dao dva gola u dresu Galatasaraja Bešiktašu i pitao ga da li to neko iz ove ekipe može da učini.

– Velika je stvar postići dva gola protiv takve ekipe kao što je Bešiktaš, prošlo je 12 godina od tog susreta, ali Partizan ima takve igrače koji mogu da reše meč, ne bih o imenima. Nismo ovde došli sa belom zastavom, već da damo gol i da prođemo dalje, rekao je Ilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter