0
Evrokupovi

FOTO: HOTSPORT

ZVEZDIN DOLAZAK PRIVLAČI VELIKU PAŽNJU: Najavljuje se vrlo ofanzivan Salcburg, ishod prognozirao i poznati teniser (FOTO)

Objavljeno: 29.08.18 u 10:18

Lokalni mediji posvetili su veliku pažnju revanšu plej-ofa za ulazak u Ligu šampiona između austrijskog i srpskog šampiona.

Više nego na drugim gostovanjima, očekivano, Austrijanci su Crvenu zvezdu dočekali sa velikim brojem strana u novinama, jer i za Salcburg, kao i za beogradske crveno-bele, večerašnji meč od 21 sat predstavlja priliku za ulazak u istoriju.

Ali ne dižu preveliku tenziju, već je recimo, lokalni ‘Salcburger Nahrihten’ objavio tekst sa naslovom:

– Bikovi sa osmehom ulaze u odlučujući meč – uz sliku trenera Marka Rozea sa igračima Minaminom i Ramaljom.

FOTO: HOTSPORT

Najviše prostora utakmici dao je ‘Kronen Cajtung’. Čak četiri. Na jednoj duplerici govori se o samoj utakmici iz ugla novinara, te se kroz izjave aktera najavljuje vrlo ofanzivan Salcburg.

Zatim na sledećoj duploj strani su komentari tamošnjih ljudi iz sporta, između ostalih i najboljeg austrijskog tenisera Dominika Tima, koji smatra da će Salcburg večeras ispisati istoriju i po prvi put ući u Ligu šampiona.

FOTO: HOTSPORT

Tamošnji ‘Kurir’ takođe najavljuje priliku za istorijski plasman u grupnu fazu elitnog takmičenja, ali tome se nada i Crvena zvezda.

FOTO: HOTSPORT

Iz Salcburga – Strahinja Nikolić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter