0
Kladionica

HOTSPORT TIKET DANA: Bez mnogo golova u Salcburgu, oprezno i u Solunu

Objavljeno: 29.08.18 u 11:11

Čekaju se još tri tima koja će se sutra naći u bubnju za žreb grupne faze Lige šampiona u Monaku, a čini se da je pred revanš jedino spokojan šampion Holandije.

PSV – BATE BORISOV 1 (1.50)

Uspeli su u Belorusiji da nadmaše domaćina i pokažu da su kvalitetniji, a pobeda im donosi dodatno samopouzdanje da večeras ponove trijumf i nađu se u elitnom takmičenju.

PAOK – BENFIKA 1-2 GOLA (2.00)

Poznat je rejting ekipe iz Lisabona koja baš nije u sjajnoj formi tako da je domaćin u Solunu u blagoj prednosti, ali trebalo bi očekivati borben meč pred punim tribinama i bez mnogo golova.

SALCBURG – C. ZVEZDA 1-2 GOLA (1.95)

Neće biti mnogo taktičkih promena u odnosu na meč u Beogradu, a bez obzira što kladionice daju ogromnu prednost domaćinu crveno-beli će pokušati da ‘zaključaju bravu’, tako da neće biti mnogo pogodaka zbog velikog uloga.

FLORA – LEVADIJA GG (1.70)

Sledi okršaj dva dobra tima i u gradskom derbiju obe ekipe igraće otvoreno bez respekta, a prema tradiciji očekuje se bar po jedan gol komšija koji su u trci za prvo mesto.

Ukupna kvota na tiketu je 9.94.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter