0
Atletika

VEDRAN SAMAC: Ne znam da li je snimak autentičan i da li je to moje bacanje

Objavljeno: 28.08.18 u 16:40

Srpski bacač koplja se oglasio povodom spornog događaja na Mitingu prijateljstva u Sremskoj Mitrovici.

Vedran Samac je tamo oborio državni rekord iz 1987. godine bacanjem koplja 85 metara i 60 santimetara.

Međutim, internetom je počeo da kruži sporan snimak na kojem se vidi kako sudija označava hitac dosta dalje od mesta na koje je koplje palo te se ukazuje na eventualni skandal. Povodom toga oglasio se i novi državni rekorder čiji će rekord preispitati Atletski savez Srbije.

– Sve ovo što se trenutno dešava u mojoj profesionalnoj karijeri predstavlja jedan veoma težak period za mene jer se stavlja mrlja na sve ono što sam do sada ostvario i želeo da ostvarim. Ovaj snimak koji se povezuje za moje ime ne znam da li je autentičan, da li je iz serije u kojoj sam oborio državni rekord (u šta sam više nego siguran zbog forme u kojoj se nalazim). Ali naglašavam – verujem u državu Srbiju, državne institucije i Atletski Savez Srbije da će ispitati slučaj i doneti pravednu odluku. Zahvaljujem se na podršci svim ljudima koji su uz mene, napisao je na Fejsbuku Vedran Samac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter