0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

SULEJMANI NA ‘MAKSIMIRU’: Nikada neću zaboraviti Zagreb

Objavljeno: 28.08.18 u 13:10

I večeras će biti velika pretnja zagrebačkom Dinamu, ovog puta u dresu Jang Bojsa.

Švajcarski i hrvatski šampion u prvom meču u Bernu odigrali su 1:1 i večeras je na ‘Maksimiru’ od 21 sat sve otvoreno, mada malo veću prednost imaju ‘modri’.

– Nije to najbolji rezultat za nas. Dobro smo igrali i bili mnogo opasni, posebno u prvih pola sata, ali sličnu utakmicu očekujem i na ‘Maksimiru’. Biće dobro, uzbudljivo, prava utakmica – rekao je Sulejmani novinarima u Zagrebu.

Sulejmani je nekoliko puta bio gost na ‘Maksimiru’, čak je i tresao mrežu Dinama u dresu Ajaksa, a posebno pamti tadašnje gostovanje u prestonici Hrvatske.

– Tu utakmicu neću nikad zaboraviti jer mi se dva dana ranije rodio sin, tako da me vežu lepe uspomene za Zagreb. Dinamo je velik klub sa jakom navijačkom podrškom i sigurno je da tu nije lako igrati. Biće vruće kao i na celom Balkanu u ovo doba godine, ali ja verujem u naš tim i siguran sam da ćemo ući u Ligu šampiona. To je naša misija – poručio je Sulejmani pred večerašnji susret koji će odlučiti učesnika Lige šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter