0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Zahuktava se US open, dobijamo tri učesnika Lige šampiona i opraštamo od Bastijana Švajnštajgera

Objavljeno: 28.08.18 u 08:50

Ovog utorka u centru pažnje biće fudbal, kako onaj vrhunski za ulazak u Ligu šampiona, tako i revijalni na oproštaju čuvenog Nemca, ‘srpskog zeta’.

Dok čekamo srpske klubove da vojevaju svoje bitke u revanšima plej-ofa za Ligu šampiona, odnosno, Ligu Evrope, danas će na programu biti prvi revanši iz kojih ćemo dobiti tri učesnika najelitnijeg takmičenja u narednoj sezoni.

Sva tri igraju se u istom terminu, od 21 sat. Na prvom kanalu TV ArenaSport moći ćemo da gledamo revanš Dinamo Kijeva i Ajaksa (prvi meč 3:1), a na drugom će ići prenos duela iz Zagreba između Dinama i Jang Bojsa (1:1 u Švajcarskoj).

Na trećem programu TV ArenaSport će biti drugi meč atinskog AEK-a i Vidi Mola, za koji nastupa i sa klupe vodi ‘srpska kolonija’. U prvom meču Grci su slavili u Mađarskoj sa 2:1.

Neizostavan deo dana biće tenis, jer će čak petoro srpskih tenisera zaigrati na Otvorenom prvenstvu SAD: Novak Đoković, Aleksandra Krunić, Laslo Đere, Filip Krajinović i Viktor Troicki. Sve mečeve prenosiće Eurosport, a program počinje od 17 časova po srpskom vremenu.

Takođe, tu su dve interesantne rukometne utakmice u regionalnoj ligi, kao i oproštajni spektakl Bastijana Švajnštajgera koji će od 20:30h prenositi četvrti program TV ArenaSport.

Sport na TV za utorak, 28. avgust:

17.15 rukometna SEHA liga: Steaua – Tatran (TV ArenaSport 2)
19.00 rukometna SEHA liga: Železničar – Vojvodina (TV ArenaSport 2)
20.30 oproštaj Bastijana Švajnštajgera (TV ArenaSport 4)
21.00 plej-of za LŠ: Dinamo Kijev – Ajaks (TV ArenaSport 1)
21.00 plej-of za LŠ: Dinamo Zagreb – Jang Bojs (TV ArenaSport 2)
21.00 plej-of za LŠ: AEK – Vidi Mol (TV ArenaSport 3)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter