1
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

ROSE PUN SAMPOPUZDANJA: Želimo samo u Ligu šampiona, Zvezda igra tvrdo, a mi ćemo dati svoj maksimum

Objavljeno: 28.08.18 u 21:33

Trener rivala Crvene zvezde istakao je da njegovu ekipu ne zanima Liga Evrope.

Ko od ova dva kluba ide u najjače klupsko takmičenje videćemo sutra od 21 čas.

– Imamo šansu da dostignemo velike ciljeve samo jednom pobedom. Ali, za to nam treba dobra partija. Igraćemo dobro samo ako se budemo osećali dobro na terenu. Važno je da smo u prilici da igramo ovakve utakmice. Želim od mog tima da pruži maksimum i izađe na teren s osmehom na licu, istakao je Rose.

Prošle sezone Salcburg je stigao do polufinala Lige Evrope, a sada ih ovo takmičenje ne zanima.

– Nikada ne pričam o bonus utakmicama. Želim samo u grupnu fazu Lige šampiona. Očekujem da moj tim bude ambiciozan, hrabar, rastrčan. Važno je da razvijemo mnogo veću snagu i brzinu nego u prvoj utakmici, rekao je trener ovog tima.

Veruje Rose da njegov tim ima kvallitet za Ligu šampiona.

– Imam tim izuzetnog kvaliteta i veliki broj dobrih fudbalera. Svi naši igrači, pa i oni mlađi, poseduju ogroman kvalitet i iskustvo u međunarodnim takmičenjima. Stalno mi pričaju kako žele da se oprobaju na najvećoj sceni. Eto im prilike sutra, neka pobede i neka ispune svoje lične ambicije.

Ima i leših reči za Crvenu zvezdu šef struke šampiona Austrije.

– Pokušavali smo prethodnih dana da pronađemo način da ih više izložimo pritisku. Radi se o timu koji je vrlo disciplinovan, igra tvrdo, i ne dozvoljava puno šansi protivniku, zaključio je stručnjak.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter